Sarat lan Ketentuan kanggo Twin Spin


pemain anyar. 30x syarat wagering, max konversi x4 ditrapake. £ 10. simpenan. Slot games only.T'S lan C'S aplikasi. $€£5 free bonus is only playable on Shamrock N Roll, Marvels Mayan lan Candy Swap Slot, silahkan daftar sawisé bisa diowahi nomer seluler kanggo nampa iku.

 
  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif antarane 00:01 12/01/2018 lan 23:59 14/01/2018 . BST / GMT padha karo -8.30hrs ACST, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu wis ditampa email iki lan simpenan minimal £ 10 nggunakake kode bonus: TS20 A bonus saka 20 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • Giliran iki bakal worth £ 0,10 lan bener ing Twin Spin Pemain Deluxe saben bakal nampa maksimum 20 Bonus giliran ing £ 0,10 ing simpenan sing pisanan ing ing wektu promosi.
  • Bonus giliran bisa njupuk nganti telung dina apa saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake pemain giliran kudu miwiti Twin giliran Deluxe
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game slot contirbute menyang syarat wagering Panjenengan. Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi.
  • dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap. Mung dana Bonus kontribusi menyang completion saka requirement wagering Panjenengan
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun. Sawise aken giliran bonus tetep bener kanggo 7 dina.
  • Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, sembarang isih dana bonus diowahi saka promosi iki bakal dibusak saka akun sawise 28 dina.
  • dana Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Isle O'Plenty, Gong Xi Fa Cai, Monyet More, Genie Jackpots, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, baccarat, blackjack, Kucing, Chilli Gold, Roulette Eropah, Kaanane Sparta, Golden, Gorilla Go Wild, Hi-Low Blackjack, Hi-Low Gambler, pancingan Hero, Jackpot jester Wild nudge, JJ50K, Live Baccarat, Live blackjack, Live Roulette, Lucky Larry Lobstermania, MegaJackpots Cleopatra, Megajackpots Siberian Storm, Megajackpots Star Lanterns, Megajackpots Wolf Run, menang monster, Motorhead, American Roulette, blackjack klasik, Oasis Poker, ponton, Texas Holdem, Paws of Fury, Planet saka Kethek, Rahasia saka Atlantis, Slot-o-Gold, Spin Sorceress, Starmania, uap Tower, Super Diamond Deluxe, Super Spinner, Top Cat, Ultimate X Lima Play Poker, Viking Fortune, Winstar, Wolfpack, Cacing lan Kawasaki Davison Freedom Tour.
  • Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji. Mangga menyang profile bagean maneh kabeh saiki bonus Pending Panjenengan.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge. Standard
  • Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.