Terms and Conditions of Valentine’s Day Special Giveaway

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.

2.This promotion will be active daily 9th – 15th February 2017 (GMT).

3.GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs

4.Dadi layak kanggo bonus, players must deposit a minimum of £10 and enter bonus code: GQVDAY

5.A bonus saka 10 spins will be added to your account

6.The Spins will be worth 20p and valid on Gonzo’s Quest only

7.Pemain saben bakal nampa maksimum 10 free spins per deposit on Gonzo’s Quest

8.Free Spins earned will be capped at 100 spins per player during the overall promotional period

9.Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.

10.Supaya kanggo ngaktifake pemain giliran kudu miwiti Gonzo kang Quest

11.Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.

12.A total 75,000 spins will be given away over the promotional period

13.Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Rahasia saka Natal bakal Count menyang abang ing requirement wagering

14.The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.

15.Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

16.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

17.Sawise aken giliran bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.

18.Pemain sing ngilingake sing mung siji FreeSpin bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus

19.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

20.Sarat Standard & kahanan aplikasi.

21.kaputusan Management iku final ing kasus.