Услови и правила на Велигден Eggstra

Правила и услови:

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Оваа промоција ќе бидат активни од 24-ти меѓу четвртокот-ти март 00:00 до среда 30-ти-ти март 23:59. (GMT)
 • Со цел да се квалификува за оваа промоција, играчите мора да се направи минимум депозит од £ 10 за време на промотивниот период
 • Само еден бонус на ден по играч може да се искупи.
 • Играчите ќе добијат 50% бонус на нивниот прв депозит направени секој ден во промотивниот период. Максималниот бонус на располагање секој ден е:
 • Четврток 24-ти-ти март – добие 50% до £ 100
 • Петок 25-ти-ти март – добие 50% до £ 200
 • ПОНЕДЕЛНИК 28-ми-ти март – добие 50% до £ 300
 • Вторник 29-ти-ти март – добие 50% до £ 400
 • Среда 30-ти-ти март – добие 50% до £ 500
 • Максимална бонус на располагање вкупно за целата промотивниот период е £ 1500
 • На доделувањето на наградите може да потрае до 72 часа, по завршувањето на промоцијата треба да се кредитираат во вашиот профил.
 • Стандард за бонус wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонуси или било која одговара добивки може да се повлече
 • Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена
 • Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.
 • Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.
 • Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.
 • Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • стандард Услови & Услови се применуваат.
 • управување со одлука е конечна, во сите случаи.