Правила и услови на бонус поени

 

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Оваа промоција ќе биде активна од меѓу четвртокот 7-ми-ти април 00:00 до среда 13-ти-ти април 23:59. (БСТ)
 • Со цел да се квалификува за оваа промоција, играчите мора да се направи минимум депозит од £ 10 за време на промотивниот период
 • Само еден бонус на ден по играч може да се искупи.
 • Максималниот бонус на располагање секој ден е:
  • Четврток 7-ми април - Земи 50% до £ 500
  • Петок 8-ми април - Земи 100% до £ 400
  • Понеделник 11-ти април - Земи 150% до £ 300
  • Среда 13-ти април - Земи 200% до £ 200
 • Maximum bonus available in total for the whole promotional period is £1,400
 • На доделувањето на наградите може да потрае до 72 часа, по завршувањето на промоцијата треба да се кредитираат во вашиот профил.
 • Стандард за бонус wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонуси или било која одговара добивки може да се повлече
 • Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена
 • Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.
 • Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.
 • Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.
 • Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • стандард Услови & Услови се применуваат.