Услови и правила на голем натпревар

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.Бонусот може да биде на 27-ми октомври – 2ри ноември 2016 GMT.

3.Депозит до £ 1000 за да се добие 25% натпревар бонус до £ 250 во бонус кредит или депозит нешто повеќе од £ 1000 и да добијат 10% одговара до £ 250 во готовина награда.

4.Бонус кредити ќе бидат направени во вашиот профил во рамките на 3 работни дена од крајот на промоција.

5.Стандард за wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонус или било кои други соодветни добивки може да се повлече.

6.Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.

Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.

7.Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.

8.Само обложувања направи на вистински пари игри ќе придонесе кон барањето за wagering. Wagers направени Игра бесплатно игри не ќе брои кон барањето за wagering.

9.Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.

10.Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време.

11.Стандардните услови се применуваат.

12.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

13.Генералниот Правила и услови се применуваат. управување со одлука е конечна во сите случаи.