Правила и услови на пари маратон

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Оваа промоција и поврзани табла ќе се кандидира како од 00:00 Четврток 14-ти-ти април до среда 27-ми-ти април 23:59. (БСТ)
 • Главната табла ќе се ажурира редовно во текот на неделата на промоција и може да се гледа тука http://www.nektancasino.com/money-marathon/leaderboard
 • Со цел да учествуваат играчи мора да се депонира и да облог минимум од £ 10 на било која игра:
 • Поени ќе бидат доделени на следниот начин:
  • 1 точка ќе бидат доделени за секој удри на било која игра £ 10:
  • Наградите ќе бидат доделени како што следува:
   • 1ул £ 1000 Пари
   • 2ри £ 300 Пари
   • 3RD £ 200 Пари
  • Исто така, ќе биде мини табла на секои неколку дена меѓу следните датуми: 14та – 1718-та – 2021-та – 2324-ти – 27та
  • Поени ќе бидат доделени во следните начин:
  • 1 точка ќе бидат доделени за секој удри на на било која игра £ 10:
  • Добитник е на секоја мини табла ќе победи £ 250 пари
  • Доделување на парични награди може да потрае до 72 часа, по завршувањето на промоцијата треба да се кредитираат во вашиот профил.
  • Победниците имаат 30 дена да ги побараат своите награди од моментот кога тие прво се известени.
  • Победнички клиенти ќе бидат известени од страна на операторот на казино во 72 часа по промоцијата е завршена.
  • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
  • Генералниот Правила и услови се применуваат.
  • управување со одлука е конечна во сите случаи.