Услови и правила на Win Зголемете четврток

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.Оваа промоција ќе биде активна 3, 10та, 17-ти и 24-ти ноември 2016 (GMT).

3.Само билансот на успех (P&L) активност за време на промотивниот период ќе се смета за квалификација за поттик на победа.

4.Порастот ќе се доделат според нето добивка (вистински пари добивки) на сите Слот за игри.

5.Играчите мора да ги депонираат £ 10 во промотивниот период за да се квалификува.

6.Во случај дека вашиот веб-P&L има натрупани до минимум од £ 10 во добивки, ќе добијат поттик пресметана по стапка од 25% од вашите добивки на слот игри до максимум од £ 100.

7.Максималниот износ вкупно cashback е £ 100 во бонус фондови.

8.Стандард за бонус wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонуси или било која одговара добивки може да се повлече.

9.Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.

10.Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.

11.Wagers на блек џек и рулет не придонесуваат за намалување на задолжителната wagering на бонус салда.

12.Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.

13.Бонус и парични награди може да потрае до 72 часа за да се кредитираат во вашиот профил.

14.Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.

15.Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното

16.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

17.Генералниот Правила и услови се применуваат. управување со одлука е конечна, во сите случаи.