Правила и услови на спин во пролет

Правила и услови:

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Оваа промоција ќе биде активна од 00:00 Четврток 31-ви-ти март до среда 6-ти-ти април 23:59. (БСТ)
 • За да се квалификува за дневен £ 50 бонус, играчите мора да депонира & игра £ 50 или повеќе на топла крстот Bunnies слот дневно.
 • А најмногу од £ 350 бонус е достапна во текот на промотивниот период.
 • Акумулирана бонус средства ќе се кредитираат во вашиот профил во рамките 72 hours of the promotion end date
 • Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена
 • Стандард за бонус wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонуси или било која одговара добивки може да се повлече
 • Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.
 • Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.
 • Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.
 • Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • Генералниот Правила и услови се применуваат
 • управување со одлука е конечна во сите случаи.