Услови и правила на 20% Победа Зголемете ја цела недела

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.Оваа промоција ќе бидат активни секој ден 17-23 Ноември 2016 (GMT).

3.Само билансот на успех (P&L) активност за време на промотивниот период на слот игри ќе се смета за квалификација за Зголемете.

4.Порастот ќе се доделат според нето добивка (вистински пари добивки) на сите Слот за игри.

5.Во случај дека вашиот веб-P&L има натрупани минимум од £ 10 во добивки, ќе добијат поттик пресметана по стапка од 20% од бруто добивка за сите Слот за игри.

6.Со цел да се квалификува за Зголемете промо на Победа, играчите мора да се направи минимум депозит од £ 10 за време на промотивниот период.

7.Максималниот износ вкупен бонус е £ 100.

8.Стандард за wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонус или било кои други соодветни добивки може да се повлече. Профитите надвор бонуси се ограничени на 4x бонус износ.

9.Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.

10.Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.

11.Само обложувања направи на вистински пари игри ќе придонесе кон барањето за wagering. Wagers направени Игра бесплатно игри не ќе брои кон барањето за wagering.

12.Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.

13.Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време.

14.стандард Правила и услови се применуваат.

15.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

16.управување со одлука е конечна, во сите случаи.