Услови и правила на 50% Натпреварот Секој Ден

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.Оваа промоција ќе биде активен помеѓу 06-12 Октомври 2016 (GMT).

3.За да се квалификува за бонус, играчите мора да се депонира и да облог минимум од £ 10 и да игра на слот-во врска со тој ден.

  • 6та – Шеф на Лото
  • 7та – дијамант зделка
  • 8та – SpinLotto
  • 9та – Моторхед
  • 10та – Шеф на Лото
  • 11та – дијамант зделка
  • 12та – SpinLotto

4.Бонус од 50% на вашиот депозити до максимум од £ 50 ќе биде додадена на сметка на играчот.

5.Оваа промоција ќе биде со важност на вашиот прв депозит секој ден само за време на промотивниот период.

6.Бонус кредити ќе бидат направени во вашиот профил во рамките на 3 работни дена од крајот на промоција.

7.Стандард за wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонус или било кои други соодветни добивки може да се повлече. Профитите надвор бонуси се ограничени на 4x бонус износ.

8.Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.

Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.

9.Само обложувања направи на вистински пари игри ќе придонесе кон барањето за wagering. Wagers направени Игра бесплатно игри не ќе брои кон барањето за wagering.

10.Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.

11.Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време.

12.стандард Правила и услови се применуваат.

13.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

14.управување со одлука е конечна, во сите случаи.