Услови и правила на Пари зависници

1. Пет награди на £ 50 ќе бидат поставени во победничкиот сметки 12 пладне четврток 18-ти август 2016 (GMT) и ќе го означи почетокот на поклон.

2. Пари мора да се поднесе од страна на 12:00 четвртокот на пладне, 25-ти август 2016 (GMT) со поставување на залог со сите или некои од кредит.

3. Ако со 12:00 пладне, наградените сметки не се удри на онлајн игра, ние имаме право да се повлече и повторно да се додели наградата.

4. Наградите ќе бидат пет серии на £ 50 и ќе бидат повлечени на пладне четврток 25-ти август 2016 ако тие не се тврди.

5. Награда доделена во кеш кредит.

6. Промоцијата ќе престане на пладне во четвртокот 25-ти август 2016.

7. За да се квалификува за влез играчот мора да се најавени во нивната сметка од 1-ти март 2016.

8. Ние го задржува правото да ги задржи промотивни средствата, доколку смета дека промоцијата е злоупотребен и / или каде условите на понудата не се исполнети.

9.Стандардните услови се применуваат.

10.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

11.управување со одлука е конечна, во сите случаи.