Услови и правила на Giveaway

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.Промоцијата ќе се одржи од 00:01 13октомври 2016 додека 23:59 19октомври 2016 (GMT).

3.Со цел да учествуваат во “турнир” играчите мора да се депонира и да облог минимум од £ 10 за време на промотивниот период.

4.на “победникот” на турнирот ќе биде играчот кој има највисока вкупно wagering во текот на промотивниот период во сите Слот за игри.

5.на “победникот” на турнирот ќе се кредитираат £ 500 пари во нивната сметка.

6.Овој турнир е во живо низ Nektan мрежа на повеќе казина.

Наградите ќе бидат доделени како што следува:

  • 1-то место- £ 500 Пари
  • 2ри-5-то место- £ 200 Пари
  • 6-ти-16-то место- £ 11 готовина

7.Пари и бонус награди може да потрае до 3 работни дена да се кредитираат во вашиот профил.

8.Стандард за бонус wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонуси или било која одговара добивки може да се повлече.

9.Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.

10.Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.

11.Wagers на блек џек и рулет не придонесуваат за намалување на задолжителната wagering на бонус салда.

12.Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.

13.Бонус и парични награди може да потрае до 3 работни дена да се кредитираат во вашиот профил.

14.Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.

15.Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното

16.Победниците ќе бидат контактирани директно од страна на казино.

17.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

18.Генералниот Правила и услови се применуваат. управување со одлука е конечна во сите случаи.