Услови и правила на среќа О Ирската

Правила и услови:

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Оваа промоција и поврзани лидерот одбор ќе се кандидира како од 00:00 Thursday 17th March until Wednesday 23rd March 23:59. (GMT)
 • одбор лидер ќе се ажурира редовно во текот на неделата на промоција и може да се гледа тука http://www.nektancasino.com/luck-o-the-irish/leaderboard
 • Со цел да учествуваат играчи мора да се депонира и да облог минимум од £ 10 на некој од нашите Избрана Игри:
  Ирската Очи
  Ирската Очи 2
  Шамрок N Roll
 • Поени ќе бидат доделени на следниот начин:
 • 1 точка ќе бидат доделени за секој £ 10 победи во Избрана Игри
 • Наградите ќе бидат доделени како што следува:
 • 1ул £ 1000 Пари
 • Доделување на парични награди може да потрае до 72 часа, по завршувањето на промоцијата треба да се кредитираат во вашиот профил.
 • Победниците имаат 30 дена да ги побараат своите награди од моментот кога тие прво се известени.
 • Победнички клиенти ќе бидат известени од страна на операторот на казино во 72 часа по промоцијата е завршена.
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • Профитите кои не се што е барано во рамките на 7 дневен период може и ќе бидат отстранети од сметка на играчот.
 • Генералниот Правила и услови се применуваат.
 • Управата одлука е конечна во сите случаи.