Златен Мане

Врати се назад
Златен Мане

Ако сте љубители на коњи или возење, ќе се согласите дека го дава најдоброто чувство на авантура и како и луѓето, тие имаат место во нашата историја премногу. Голема воини како Александар имале опсесии за коњи. ова Добредојдовте бонус слотови онлајн Играта се базира на таква прекрасна тема. Златен Мане има пет ленти со десет активни залог линии за да се добие од. Слот е поставена во поглед на сценско пејзаж со планини и дрвја околу. Епска музика прави играта уште повеќе возбудлива. границите на wagering на оваа игра започне од 15p и може да се зголеми на целиот пат до £ 150 секоја спин.

За инвеститорот на Златна Мане

Инвеститорот на овој авантуристички коњ тематските Добредојдовте бонус слотови онлајн играта е следната генерација. Тие се една од најпопуларните на програмерите во светот со стотици слотови и повеќе од две децении на богато искуство во казино индустријата. Нивните игри поддршка на различни мобилни телефони и таблети.

палата казино

За играта

визуелно, оваа игра изгледа многу магичен со некои прекрасни графика и анимација ефекти. Симболите на овој Добредојдовте бонус слотови онлајн игри се бели и црни ждребиња. Тие се симболи на висока вредност и ви плаќаат 700x и 350x односно со пет на еден вид на ленти. Во поглед на изгрејсонце зад планината со шарени дрво и портокал дрво се двете средни симболи победа. ниска победа на оние се игра картички од Аце да 9 дека помеѓу платите и 150x 70x. Златен коњ со убава коса и потковица се два симболи за да ви помогне да го отклучите бонуси.

  • Диви бонус: Симболот на Златен коњ е дива на овој Добредојдовте бонус слотови онлајн игра. Се заменува сите симболи освен бонус потковица. Пет дивините дури и плаќаат импресивен награда 1500x. Повеќе диви симбол слетувања да ви помогне да се направи голем број на симболот победи и со тоа може да се победи големи во такви случаи.
  • растера бонус: Симболот на потковица е растера на оваа игра и три или повеќе од тоа на репортажите ви даде бесплатен врти. Вие исто така може да победи залог мултипликатори од 10x и 30x со две и три слетувања. Бесплатни врти retriggered може да биде било кој број на пати премногу.

резиме: Ова е најдобар коњ тематските Добредојдовте бонус слотови онлајн игра со зачудувачки визуелни и феноменално карактеристики. Теоретскиот враќање на играчот е тука 96.96% кој е многу профитабилен.