Panda Pow

Откако загрозен вид, панди сега се ставени надвор од оваа категорија. Слава на активисти и на кинеската влада, кој го презеде оваа мисија во нивните раце и го даде на светот овие слатки видови.

Инспирирани од овие црни и бели суштества, "Молња Сандаче’ носи да ви најдобро вистински пари слотови!

Ова е лесен и пријателски натпревар. Постојат изненадувања кои ги пазат се појавуваат во играта од време на време! Непотребно е да се спомене, играта носи пријателскиот карактер на панди!

Panda Pow – Она што е во продавница?

Play Now

  • позадина:

Опремени со храмови и кинески украси, ова најдобро вистински пари слотови. Позадината е покриена со црвена боја со различни гравирање како дизајни за да се даде кралски ефект.

  • макари:

Репортажите се опфатени со бамбуси под која се наоѓаат копчињата на командната.

На spinners мора да се погледне за следниве работи::

  • Bet се движи од 0.01 до 40 кредити на спин, а со тоа тоа е малку џеб пријателски.
  • 25 paylines на играта се фиксни.
  • Расположливоста на владата autoplay која им овозможува на еден да се одржи на истиот облог постојано се додека еден желби.
  • Оваа игра ви нуди да се освојат повеќе и повеќе мали награди лесно, кој е Шлаг на торта!
  • Постојат среќа привлечност, како и за максимум од x500! среќници! бидете подготвени!!!

најдобро вистински пари слотови

Panda Pow бонуси

Постојат некои посебни карактеристики во овој најдобро вистински пари слотови игра кој треба да биде забележан за удирање на големи награди!!

Spinners треба да ги задржи очите широко отворени за такви специјални карактеристики може да се појави во секое време!!

Слот карактеристики за да се истражуваат

слободен врти:

слободни спин функција на на најдобро вистински пари слотови е многу возбудливо.

Секогаш кога репортажите покаже панда на нив, што укажува на тоа дека може да го промени панда другите икони симбол на макари (i.e. дејствува како диви симбол).

лоцирање како 5 панди во исто време води до отклучување на "Слободен Спин’ функција.

Еден може да победи upto 20 бесплатни игри во исто време.

Дополнителни диви панди ги направат своите настапи во текот на овој Слободно време Спин. Освен на ролна 1 и 5, овие златни икони може да се појави било каде и да се зголеми вашите шанси за удирање на парична награда!

Овој бонус може да се retriggered онолку пати колку што може да се најде доволно панда растура на макари.

Некои Завршни зборови

Play Now

Тоа може да се смета за почетници како што носи многу лесно и пријателски функции со него.

Скриени парични награди е возбудлив карактеристика на оваа игра.

Единствена функција на обединување на диви и растера симбол под еден чадор прави играта интересна. Ова е дефинитивно најдобро вистински пари слотови достапен.

Кој би помислил дека животното Црно и бело може да доведе до такви шарени искуство?