Мртов или жив

Врати се назад
Мртов или жив

Ова NetEnt напојува слот може да се стигне до тоа време околу почетокот на 20 век во Дивиот Запад на САД. Играта се одвива во тоа време кога се сака одметниците како Били Кид и Џеси Џејмс Мртов или жив. На високо вреднувано слот може да се игра во слотови телефон казино депозит.

Играј сега

За програмери на жив или мртов

NetEnt е основана во 1996 и има развиено повеќе од 200 казино игри на многу различни теми. Овој слот е уште еден супериорен квалитет на игра развиена од страна на компанијата, кој е достапен да игра во слотови телефон казино депозит.

За играта

Ова е пет макари и девет payline слот кој може да се игра слотови телефон казино депозит од 9P до £ 18 спин. Играта се базира во голема мера од времето на Дивиот Запад, и ќе видите сите видови на сцени и звуци од тој хаос возраст. Репортажите се фиксни во дрвена табла, која може да се среќаваме во еден мал град. На тој одбор, ќе видите колаж од слики на потерниците и дупки од куршуми. икони Редовните картичка од 10 на Аце се иконите пониска вредност. Иконите повисока вредност се сними виски, десет галон шапка, значка на шерифот, пиштол што е внатре во нејзината футрола и каубојски чизми. Дивината е саканата постер и еден пар на раце иконата пиштоли е растера симболи на играта која предизвикува главната карактеристика.

функција бонус на слотови телефон казино депозит играта се:

  1. слободен врти- Ако ви земјиште на три или повеќе икони растера тогаш оваа опција се активира. Ви се наградени со 12 слободни врти и 2 пати мултипликатор. Круг почнува со бавен почеток, но наскоро се претвора во многу профитабилен круг. Секоја од диви кој слетува во функција претвора во леплива диви и останува заклучена во позиција до крајот на функција. Во функција доаѓа со пет одделни потерниците секој од нив содржи различни бегалец. Ви се доделува пет дополнителни бесплатни врти за слетување на саканата постер на секоја од петте ленти за време на функција. Функцијата може да се retriggered од слетување 3 или повеќе растура.

Лото топка бонус понуди на Pocket овошен Казино

резиме

на слотови телефон казино депозит Играта има само 9 paylines но победи се поатрактивни од било кој друг слот со поголем број на paylines.