Сфингата Диви

Врати се назад
Сфингата Диви

Сите древни нешта кои се појавуваат мистериозни и фасцинантни направи голем приказната за онлајн видео слотови. Овој пат тоа е античкиот египетски мистерија и богатство скриено со фараоните кој го привлече IGT да се создаде Сфингата Диви.

игра

За програмери на Сфингата Диви

IGT се развива и снабдување со супериорен квалитет, интересни игри од целиот свет за некое време сега. ова Телефон Бил слотови казино Играта исто така е развиена од страна на нив.

За играта

Има 5 макари и 40 paylines во овој Телефон Бил слотови казино слот каде што можете да се приклучат на фараоните со малку, како и 40p по центрифугирање. Максималниот залог за ова Телефон Бил слотови казино играта е 400 да се вртат. пирамидите, палми, и песок заврши позадина. покер картички и висока вредност икони на ниска вредност направено во хиероглифи се симболи на репортажите. Иконата највисоко платени меѓу нив е Bastet, бог на кучето. Слетување пет од нив ќе добиете 250 монети исплата.

Неделен пари назад понуди на Pocket овошен

Другите карактеристики на овој Телефон Бил слотови казино игра вклучуваат:

 1. околните диви- Маската за смртта на Тутанкамон е дива икона и тоа може да ви се до 1,000 пари. Кога тоа земјиште на макари, го активира на околните диви функција. Сите други икони околу маската, исто така, се претвори во дивините. Десет симболи може да се претвори во див тука и да се создаде високо вреднувано гроздовете.
 2. слободен врти- Оваа функција се активира со добивање на три или повеќе растера икони пустина сцена. три, четири, или пет од овие растура родот 3, 10, или 25 пати вашиот облог. Можете исто така да изберете од четири комбинации на слободни врти и мултипликатори за секоја категорија.
 • 3 растура ќе ви даде избор помеѓу
 • 30 бесплатни врти, 1 пати мултипликатор
 • 15 бесплатни врти, 2 пати мултипликатор
 • 10 бесплатни врти, 3 пати мултипликатор
 • 7 бесплатни врти, 5 пати мултипликатор
 • 4 растура ќе ви даде избор помеѓу
 • 40 бесплатни врти, 1 пати мултипликатор
 • 20 бесплатни врти, 2 пати мултипликатор
 • 15 бесплатни врти, 3 пати мултипликатор
 • 9 бесплатни врти, 5 пати мултипликатор
 • 5 растура ќе ви даде избор помеѓу
 • 60 бесплатни врти, 1 пати мултипликатор
 • 30 бесплатни врти, 2 пати мултипликатор
 • 20 бесплатни врти, 3 пати мултипликатор
 • 14 бесплатни врти, 5 пати мултипликатор

Вие исто така може retrigger на функција со слетување 3 или повеќе растура кога функцијата е исцрпен. Бројот на слободни врти дури и може да оди високо како 600 во овој телефон Бил слотови казино игра.

резиме

тоа е уште една успешна транзиција на земните казино игра во онлајн слот. Овој слот содржи многу бонус функции, и може да се игра во Телефон Бил слотови казино.