црви

На многу сакаше видео игра по многу продолженија сега е претворена во видео слот од Blue Печати Игри на среќа и тоа е познато како црви. ова Казино Чувајте Што Победа slot comes with three different bonus rounds and all of them carry huge win potential.

За програмери на црви

Во последните 50 години, Blue печати Игри на среќа има развиено различни креативни игри за офлајн и онлајн казина. Игри развиена од страна на компанијата имаат духовит и забавен игра. на Казино Чувајте Што Победа слот е друг пријатно слот развиен од страна на нив.

За играта

Оваа пет ленти со педесет paylines слот е Казино Чувајте Што Победа слотови. Видео игра со ист наслов беше голем хит со играчите во 90-тите. Истото црви отпуштање воена граната се репризира во верзијата на слотови со сини печати во соработка со оригиналните креатори. износот на влогот се движи од 50p по вртење за да £ 100 по вртење. ова Казино Чувајте Што Победа слот задржува чувството и карактерот на оригиналната игра. Симболите се ликовите од оригиналната верзија за разлика од неколку икони карти покер.

карактеристики бонус од овој слот се:

  1. црв бонус- Ова е круг мулти-ниво што може да се поведе и со слетување три гајба бонус растура на три средни ленти. По добивање на пристап до бонус круг треба да се избере бонус гајба кој отклучува една од трите функции.
  • Гајба бегство бонус- Откривањето Лути Шкот ќе може да се влезе во оваа игра каде што треба да ги каси да се откријат износ на готовина, медицински прибор, или оружје. Здравјето на вашиот црв се намалува со оружје додека медицински комплет ја подобрува.
  • Простор Трага бонус- Црв простор го прави да се влезе во оваа игра каде што можете да изберете Лента со алатки со цел да се напредува на просторот патека. Телепорт испраќа вашите црв на повисока позиција на патеката. Но оружје напад на црви и ако тоа е хит тогаш круг завршува таму.
  • Слободен врти бонус битка- Му ги откриваш ударна наредникот црв за да го отклучите оваа игра. Битката црви ќе се појави на централниот ролна со различни резултати. Вашето здравје е намален од страна на црв Pirate додека Меди-црв ја подобрува. Не постои временско ограничување за слободни врти тука, но тие завршуваат кога вашето здравје достигне нула.

резиме

ова Казино Чувајте Што Победа слотови е одлична игра со профитабилен бонус круга. Слот изгледа одлично, додека одржување на шармот на популарната видео игра од 90-тите.