вторник натпревар

Врати се назад
вторник натпревар

Слот Казино овошен доведува до вашиот праг прекрасна шанса да освои голема игра на слот Клеопатра во нивната онлајн казино во вторник за време на среќни часови. Среќната часа почне од 18.00 до 22.00 БСТ. Има 20 бесплатни врти понуди на првиот депозит од £ 20 за секој вторник во текот на месец август. но, се сеќавам, имате право да си игра со само еден бонус на време.

на вторник натпревар промоција понуда, исто така доаѓа со некои wagering барања кои мора да бидат исполнети пред да можете да заработите пари на течноста. Треба да поминат 30x на бонусот за некои слотови понудени во казино пред повлекување на сите средства. Ако се повлечат средствата пред исполнувањето на овие барања, ќе го добиете да ги изгубите сите на вашиот Win бонус. Вие не може да се конвертира повеќе од 4x износот на победа за да се заработи во секој случај. Ако спецификациите на wagering не се исполнети во текот на еден период на 7 дена, казиното го задржува правото да ја поништи бонус во вашите сметки. на вторник натпревар промоција на слободен врти се 3 дена за да ја одрази на вашата сметка по освојувањето. Само носителите валидна сметка на возраст 18 и погоре може да ги искористат предностите на вторник натпревар промоција понуда.

УСЛОВИ за вторник НАТПРЕВАР