викенд Промо

Врати се назад
викенд Промо

Викендите сега ќе бидат страшни и стрес-бесплатно. Ако премногу сакаат да се направи вашиот викендите исто како што се приклучат на Слот Казино Овошен како што изнесоа своите викенд Промо за август. Тие се нудат различни парични бонуси на своите членови, кои се како што следува:

 • Депонира £ 20 да имаат бонус од £ 10.
 • Депозит од £ 21 & £ 50 да имаат 75% бонус до £ 37,50.
 • Депонира £ 51 или погоре, за да се добие 100% бонус до £ 150.

Но, дали ова пред 27 или на било викенд од август датум 4.-6, 11-ти-13, 18-ти-20-ти и 25-ти-27 да ги искористат предностите на понудата.

Услови & Услови:

Звук Juicy Право? но постојат неколку работи што само треба да знаете за оваа викенд Промо додека го користите:

  • Промо е активен само за време на викендите од 11:01 до 23.59 BTS.
  • Важи на првиот депозит направени на тој ден.
  • 30x на wagering износ е потребно да конвертирате било добивки во пари.
  • Викенд Промо е достапна само на одбрани слотови.
  • 4x износ бонус може да се конвертира само во готовина.
  • Wagers направени на бесплатни игри нема да се смета во рамките на оваа Промо.
  • Само вистински пари игри ќе се смета.
 • Минимална возраст е 18.

Остатокот од парите ќе се префрлаат во 3 дена директно на вашата сметка.

Прочитајте го целиот Услови и правила за викенд Промо