Услови и правила на 50% победа на басот

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.This bonus will be active between 2nd – 8th February 2017 GMT.

3.GMT е еквивалент на ACST -9.30hrs, ОВАА -1hr, PTZ + 8часот

4.Само билансот на успех (P&L) on selected slot games, Супермен, Бетмен, Justice League and The Green Lantern between 00:00 & 23:59 (GMT) on the day of the promotion will count towards qualification for the Boost.

5.Порастот ќе се доделат според нето добивка (вистински пари добивки) on selected slots. Во случај дека вашиот веб-P&L има натрупани минимум од £ 10 во добивки, ќе добијат поттик пресметана по стапка од 50% of your gross P&L.

6.In order to be eligible for the Win Boost, players must have made a minimum deposit of £10 on the day of the promotion and wagered on Superman, Бетмен, Justice League and The Green Lantern.

7.Maximum total win boost amount is £50 in bonus funds.

8.Standard bonus wagering requirements of 30x the bonus amount apply before bonuses or any capped winnings can be withdrawn.

9.Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.

10.Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.

11.Wagers на блек џек и рулет не придонесуваат за намалување на задолжителната wagering на бонус салда.

12.Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.

13.Bonuses can take up to 3 работни дена од крајот на промоцијата треба да се кредитираат во вашиот профил.

14.Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.

15.Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното

16.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

17.Генералниот Правила и услови се применуваат. управување со одлука е конечна во сите случаи.