Услови и правила на Пари зависници 200 x £ 10 цигански Месечината Тема

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.200 prizes of £10 will be placed into the winning accounts at 12pm Thursday 16th February 2017 (БСТ) и ќе го означи почетокот на поклон.

3.GMT е еквивалент на ACST -9.30hrs, ОВАА -1hr, PTZ + 8часот

4.Cash must be claimed by 12pm on Wednesday 22nd February 2017 (GMT) by redeeming all or some of the bonus credit.

5.If by 12pm Wednesday (GMT) 22ри, наградените сметки не се удри на онлајн игра, the casino has the right to withdraw and re-award the prize.

6.The prizes will be 200 batches of £10

7.Prize awarded in cash. This credit can be withdrawn straight away.

8.The promotion will cease at 12pm (GMT) on Wednesday 22nd February 2017

9.Cash prizes will be awarded across the Nektan network

10.За да се квалификува за влез играчот мора да се најавени во нивната сметка од 1-ти март 2016.

11.The casino reserves the right to withhold any promotional payment if it believes that the promotion has been abused and/or where the terms of the offer are not fulfilled.

12.стандард Правила и услови се применуваат.

13.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

14.управување со одлука е конечна, во сите случаи.