Услови и правила на Вторник натпревар

1.Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.

2.This promotion will be active on 7th, 14та, 21ул, 28th February 2017 (GMT).

3.GMT е еквивалент на ACST -9.30hrs, ОВАА -1hr, PTZ + 8часот

4.За да се квалификува за бонус, играчите мора да депонира минимум од £ 10.

5.Бонус од 50% of your first deposit up to a maximum of £50 will be added to your account.

6.Промоцијата ќе важи само на вашиот прв депозит на промотивниот период.

7.Бонус кредити ќе бидат направени во вашиот профил во рамките на 3 работни дена од крајот на промоција.

8.Standard wagering requirements of 30x the bonus amount apply before the bonus or any capped winnings can be withdrawn.

9.Бонус средства заработени од оваа промоција, can only be used to play on our standard slot games.

10.Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.

11.Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.

12.Само обложувања направи на вистински пари игри ќе придонесе кон барањето за wagering. Wagers направени Игра бесплатно игри не ќе брои кон барањето за wagering.

13.Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.

14.Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време. Ве молам одете на “Историја на мојот профил” дел за да ги видиш вашиот целиот тек бонус дното.

15.Стандардните услови се применуваат.

16.Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.

17.управување со одлука е конечна во сите случаи.

18.стандард Услови & Услови се применуваат.

19.управување со одлука е конечна во сите случаи.