Termat dhe Kushtet e Giveaway

1.Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.

2.Ky promovim do të zhvillohet nga 00:01 13th tetor 2016 deri 23:59 19th tetor 2016 (GMT).

3.Në mënyrë që të marrin pjesë në “turneu” lojtarët duhet të depozitojë dhe bast një minimum prej £ 10 gjatë periudhës promovuese.

4.The “fitues” i turneut do të jetë lojtari që ka wagering më të lartë të plotë mbi periudhës së promovimit në të gjitha lojrat e fatit.

5.The “fitues” e turneut do të kreditohet 500 £ Cash në llogarinë e tyre.

6.Ky turne është i gjallë në të gjithë rrjetin Nektan në kazinove të shumta.

Çmimet do të jepen si më poshtë:

  • 1vendi st- £ 500 Cash
  • 2Vendi nd-5- £ 200 Cash
  • 6Vendi th-16- £ 11 Cash

7.Paraja dhe bonus shpërblime mund të marrin deri në 3 ditë pune për të kreditohen në llogarinë tuaj.

8.Standard kërkesat wagering bonus të 30x shuma bonus të aplikojnë para bonuse apo ndonjë fitimet përkatëse mund të tërhiqet.

9.Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

10.Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.

11.Wagers në shkop polici dhe ruletë nuk kontribuojnë në reduktimin e kërkesës wagering e bilanceve bonus.

12.Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.

13.Bonus dhe shpërblime të holla mund të marrin deri në 3 ditë pune për të kreditohen në llogarinë tuaj.

14.Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.

15.Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni te “llogaria ime” Seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus

16.Fituesit do të kontaktohen drejtpërdrejt nga kazino.

17.Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

18.i përgjithshëm Termat dhe Kushtet zbatohen. Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.