Termat dhe Kushtet e shkëmbinjve nëntorit

1.Këto shpërblime të holla janë me vlerë € 25,000 dhe do të ndahet në mesin e 100 fituesit (€ 2,000 shpenzimin e parave e çmimit 1 përfshira).

2.Ne do të informojë çdo lojtarë fitues, nëse ata janë të suksesshëm dhe të paguajnë çmim të holla në llogarinë lojtar.

3.shpërblime të holla për fituesit nuk do të ketë ndonjë kërkesat wagering.

4.konvertimit të monedhës nga euro është përgjegjësi e kazino.

5.rrotullime falas:

 • 101- 200: 100 rrotullime falas
 • 201 - 1000: 50 rrotullime falas
 • 1001 - 3000: 20 rrotullime falas
 • 3001 - 5000: 10 rrotullime falas
 • 110,000 Rrotullime falas do të ndahet në mesin e 4900 fituesit.
 • Pa pagesë vishet çmime janë të vlefshme në Guns N Roses Video Slots ™, Jimi Hendrix Online Slot ™, Slot Motörhead Video ™ Është përgjegjësia kazino për të setup dhe lojtar kreditit llogaritë me rrotullime falas për kualifikimin dhe lojtarët fitues.
 • Fituesit do të njoftohen me e-mail ose SMS me njoftimin se rrotullime e tyre të lirë janë dhënë.
 • NetEnt do të mbulojë vlerën e çdo Spin Lirë dhënë dhe nuk i totale shpenzimet nga rrotullime falas
  lojtarët fitimtare duhet të identifikoheni brenda 5-7 ditë pas programit bonus është aktivizuar.

6.Si për t'u kualifikuar:

 • Çdo lojtar duhet të luajë të paktën 50 reale të holla vishet në ndonjë nga lojërat kualifikuese (minimum € / £ / kr / $ 10) - Guns N Roses Video Slots ™, Jimi Hendrix Online Slot ™ dhe / ose Motörhead Video Slot ™ - me një minimum prej € 0.20 për rrotullim dhe brenda periudhës promovuese. Per cdo 50 vishet lojtari do të marrë një biletë hyrje në llotari. (max. 50 bileta per lojtar, në ditë).

7.Kushtet e përgjithshme

 • lojërat kualifikuese janë: Guns N Roses Video Slots ™, Jimi Hendrix Online Slot ™, Motörhead Video Slot ™
 • NetEnt rezervon të drejtën për të ndryshuar, pezullojë ose anulojë promovim në çdo kohë.