Termat dhe kushtet e Luck O The Irish

Termat dhe Kushtet:

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • Ky promovim dhe bordi i lidhur udhëheqësi do të kandidojë si nga 00:00 Thursday 17th March until Wednesday 23rd March 23:59. (GMT)
 • Bordi Udhëheqësi do të përditësohet rregullisht gjatë javës së promovimit dhe mund të shihet këtu http://www.nektancasino.com/luck-o-the-irish/leaderboard
 • Për të marrë pjesë lojtarët duhet të depozitojë dhe bast një minimum prej £ 10 në ndonjë nga lojrat tona me tipare:
  Sytë irlandeze
  Sytë irlandeze 2
  Shamrock n Roll
 • Pikët do të jepen në mënyrën e mëposhtme:
 • 1 pikë do të jepen për çdo £ 10 fitoi ne lojra me tipare
 • Çmimet do të jepen si më poshtë:
 • 1st £ 1,000 Cash
 • Dhënia e shpërblime të holla mund të marrin deri në 72 orë, pas përfundimit të promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • fituesit kanë 30 ditë të kërkojnë çmimet e tyre që nga momenti që janë njoftuar për herë të parë.
 • konsumatorët fituese do të njoftohet nga operatori Casino brenda 72 orë pasi promovimi ka përfunduar.
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • Fitimet që nuk janë të pretenduara brenda një 7 day period can and will be removed from the player account.
 • i përgjithshëm Termat dhe Kushtet zbatohen.
 • Managements decision is final in all cases.