Termat dhe Kushtet e Win shtysë të enjten

1.Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.

2.Ky promovim do të jetë 3 aktive, 10th, 17th dhe 24 November 2016 (GMT).

3.Vetëm Fitimi dhe Humbja (P&L) Aktiviteti gjatë periudhës së promovimit do të llogariten drejt kualifikimit për të fituar të rritur.

4.Të rritur do të jepen në bazë të fitimit neto (fitimet para reale) në të gjitha lojrat e fatit.

5.Lojtaret duhet të ketë depozituar £ 10 në periudhën promovimin për t'u kualifikuar.

6.Në rast se net juaj P&L ka përllogaritur deri në një minimum prej £ 10 në fitimet, ju do të merrni një nxitje të llogaritet në 25% fitimet tuaja në lojërat slot deri në një maksimum prej £ 100.

7.Shuma maksimale cashback total është 100 £ në fondet bonus.

8.Standard kërkesat wagering bonus të 30x shuma bonus të aplikojnë para bonuse apo ndonjë fitimet përkatëse mund të tërhiqet.

9.Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

10.Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.

11.Wagers në shkop polici dhe ruletë nuk kontribuojnë në reduktimin e kërkesës wagering e bilanceve bonus.

12.Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.

13.Bonus dhe shpërblime të holla mund të marrin deri në 72 orë për të kreditohen në llogarinë tuaj.

14.Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.

15.Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni te “llogaria ime” Seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus

16.Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

17.i përgjithshëm Termat dhe Kushtet zbatohen. Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.