Termat dhe kushtet e Pashkëve Eggstra

Termat dhe Kushtet:

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • Ky promovim do të jetë aktiv midis enjten më 24 mars 00:00 deri të mërkurën 30 mars 23:59. (GMT)
 • Në mënyrë që të jenë të ligjshëm për këtë promovim, lojtarët duhet të ketë bërë një depozitë minimale prej £ 10 gjatë periudhës promovuese
 • Vetëm një bonus në ditë për lojtar mund të blihet.
 • Lojtaret do të marrë një 50% bonus depozitave në depozitë e tyre të parë bëhet çdo ditë brenda periudhës promovuese. Bonus maksimale në dispozicion çdo ditë është:
 • E enjte 24 mars – Marr 50% deri në £ 100
 • E premte 25 mars – Marr 50% deri në £ 200
 • 28 E Hënë Mars – Marr 50% deri në 300 £
 • 29 e martë mars – Marr 50% deri në 400 £
 • E mërkurë 30 mars – Marr 50% deri në 500 £
 • bonus maksimale në dispozicion në total për të gjithë periudhën promovuese është £ 1,500
 • Dhënia e çmimeve mund të marrin deri në 72 orë, pas përfundimit të promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Standard kërkesat wagering bonus të 30x shuma bonus të aplikojnë para bonuse apo ndonjë fitimet përkatëse mund të tërhiqet
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.
 • Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.
 • Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni te “llogaria ime” Seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • standard Kushtet & Kushtet zbatohen.
 • Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.