Termat dhe kushtet e Bonus Koha

 

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • Ky promovim do të jetë aktiv midis 7 enjte prill 00:00 deri të mërkurën 13 prill 23:59. (BST)
 • Në mënyrë që të jenë të ligjshëm për këtë promovim, lojtarët duhet të ketë bërë një depozitë minimale prej £ 10 gjatë periudhës promovuese
 • Vetëm një bonus në ditë për lojtar mund të blihet.
 • Bonus maksimale në dispozicion çdo ditë është:
  • 7 e enjte Prill - Get 50% deri në 500 £
  • 8 e premte Prill - Get 100% deri në 400 £
  • E hënë i 11-Prill - Get 150% deri në 300 £
  • E mërkurë i 13-Prill - Get 200% deri në £ 200
 • Maximum bonus available in total for the whole promotional period is £1,400
 • Dhënia e çmimeve mund të marrin deri në 72 orë, pas përfundimit të promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Standard kërkesat wagering bonus të 30x shuma bonus të aplikojnë para bonuse apo ndonjë fitimet përkatëse mund të tërhiqet
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.
 • Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.
 • Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni te “llogaria ime” Seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • standard Kushtet & Kushtet zbatohen.