Termat dhe kushtet e parave maratonën

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • Ky promovim dhe Fituesit e lidhur do të kandidojë si nga 00:00 E enjte 14 prill deri të mërkurën 27 prill 23:59. (BST)
 • Drejtues kryesor do të përditësohet rregullisht gjatë javës së promovimit dhe mund të shihet këtu http://www.nektancasino.com/money-marathon/leaderboard
 • Për të marrë pjesë lojtarët duhet të depozitojë dhe bast një minimum prej £ 10 në ndonjë lojë:
 • Pikët do të jepen në mënyrën e mëposhtme:
  • 1 pikë do të jepen për çdo 10 £ vënë bast për ndonjë lojë:
  • Çmimet do të jepen si më poshtë:
   • 1st £ 1,000 Cash
   • 2nd £ 300 Cash
   • 3rd £ 200 Cash
  • Nuk do të jetë një drejtues Mini disa ditësh në mes të datave të mëposhtme: 14th – 1718 th – 2021 th – 2324 rd – 27th
  • Pikët do të jepen në këtë mënyrë:
  • 1 pikë do të jepen për çdo 10 £ vënë bast mbi mbi ndonjë lojë:
  • Fituesi i çdo drejtues mini do të fitojë £ 250 të holla
  • Dhënia e shpërblime të holla mund të marrin deri në 72 orë, pas përfundimit të promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
  • fituesit kanë 30 ditë të kërkojnë çmimet e tyre që nga momenti që janë njoftuar për herë të parë.
  • konsumatorët fituese do të njoftohet nga operatori Casino brenda 72 orë pasi promovimi ka përfunduar.
  • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
  • i përgjithshëm Termat dhe Kushtet zbatohen.
  • Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.