Termat dhe kushtet e Spin në pranverë

Termat dhe Kushtet:

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • Ky promovim do të jetë aktiv nga 00:00 31 e enjte mars deri më 6 prill e mërkurë 23:59. (BST)
 • Të jenë të ligjshëm për një të përditshme £ 50 bonus, lojtarët duhet të depozitojë & luajnë £ 50 ose më shumë në Hot kryq Bunnies çarë në ditë.
 • Një maksimum prej £ 350 Bonus është në dispozicion gjatë periudhës promovuese.
 • Fondet e akumuluara bonus do të kreditohen në llogarinë tuaj brenda 72 hours of the promotion end date
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering ka përfunduar
 • Standard kërkesat wagering bonus të 30x shuma bonus të aplikojnë para bonuse apo ndonjë fitimet përkatëse mund të tërhiqet
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.
 • Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.
 • Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni te “llogaria ime” Seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • i përgjithshëm Termat dhe Kushtet zbatohen
 • Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.