Termat dhe Kushtet e vishet Përditshëm Bonus

1.Ky promovim do të jetë aktiv në ditë në mes të 3-9 nëntor 2016 (GMT).

2.Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.

3.Një bonus i 50 Vishet do të shtohet në llogarinë tuaj.

4.Ky promovim do të jetë e vlefshme vetëm në depozitimin tuaj të parë në çdo ditë të periudhës promovuese

5.Këto Vishet do të jetë 10p vlerë dhe të vlefshme për Starburst

6.Lojtaret do të marrin secili një maksimum prej 50 rrotullime falas në Starburst në ditë

7.Rrotullime falas mund të marrin deri në 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.

8.Për të aktivizuar të vishet lojtarët duhet të nisë Starburst.

9.Të gjitha fitimet fituara nga vishet do të shpërblehen në fondet bonus dhe të kryejë një kërkesë wagering të 30x shumën totale të fituara bonus.

10.Vetëm wagering në këto lojëra: Quest Gonzo-së, Twin Spin, Spinata Grande, piramidë, Riches derrkuc, Parku Jugor, Jack Hammer, grepa Heroes, verboj Me, Neon Stax, Dracula, Jack and The Beanstalk, fitimtar, Reel Rush, Lights, Disco vishet, Koi Princess, Mythic Maiden, Sparks, stickers, Magic Portale, Blackjack Classic, Shop fruta, Flowers, avulli Kulla, rrahje me grushte, Angler Lucky, Arratisjes Tornado Farm, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man Invisible, Parku Jugor 2 Reel Chaos, Mbreti i Slots, Aliens, Shkëlqim, Guns N Roses, Master i Misterit, Drive, Aloha, Jimi Hendrix, Champions Cup, Nrvna, Kur Derra Fly, Motorhead do të llogariten drejt reduktimit të kërkesës wagering

11.Të kuletat e mëposhtme do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering dhe në këtë mënyrë: Cash Real, Bonus dhe pastaj Bonuset FreeSpin.

12.Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë

13.Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.

14.Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 7 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, e mbetur e fondeve bonus nga ky promovim do të hiqen nga llogaria juaj.

15.Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.

16.Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus FreeSpin mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni në "Llogaria ime" seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus

17.Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

18.standard Kushtet & Kushtet zbatohen.

19.Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.