Hercules Lartë dhe Mighty

Kthehu mbrapa
Hercules Lartë dhe Mighty

Hercules Lartë dhe Mightyis frymëzuar nga hero mitologjik grek i Herkulit që vjen këtu në gjithë lavdinë e tij. kjo PocketFruity Alternative Loja është visually mahnitëse dhe paraqet vendosjen greke mirë. Loja është e mbushur me ekstra tipare.

Rreth Zhvilluesi i Hercules lartë dhe të fuqishëm

Shkencore Games është një krijues të shquar në lotari globale dhe industritë e rregulluara lojrave. Ata ofrojnë lojra kazino që janë përmbajtje të pasur dhe të krenohem me teknologji të shkëlqyera. kjo PocketFruity Alternative slot është një tjetër lojë emocionuese e zhvilluar nga ana e tyre.

Rreth lojë

kjo PocketFruity Alternative lojë është luajtur me 5 lëkundet dhe dajak 100 paylines. The symbols complement the theme and are various characters from the Greek mythology. Shumë të dobishme prej tyre është ikona Zeus që jep ju 250x shumën tuaj për pesë në një linjë pagese. Ka katër ikona me vlerë të ulët përshkruar nga katër ikona Card Poker. Gjëja më e habitshme në lidhje me këtë PocketFruity Alternative Loja është se ajo përmban dy grupe mbështjell, një normal dhe një Reel fuqishëm në krye të ekranit.

Blackjack jetojnë

Karakteristika të tjera të kësaj PocketFruity Alternative lojë janë:

  1. reels Mighty- Zgjerimi Wild i cili është aq i lartë sa tre simbole shfaqen plotësisht në rrotullat do të shkaktonte funksion. Dritarja Mighty lëkundet në krye të ekranit hap me paylines dyfishtë. Të egra pastaj do të zgjerohet për të mbushur të gjithë dritaren Mighty reels.
  2. rrotullime falas- Për të aktivizuar këtë funksion ju kërkoni 3 ose shpërndan më shumë. ju merrni 8, 12, dhe 20 për ulje 3, 4, dhe 5 përkatësisht. Mighty Reels will become active if you get even a part of expanding wild anywhere in the view. Tre ose më shumë ulje shpërndaj gjatë funksion do retrigger funksion.
  3. Mode Big Bet- Ju do të pajisen me tre opsione këtu.
  • 20 £ bast të madh ju jep 5 Big Bet vishet ku një ulje egër zgjeruar bën të lëkundet Mighty bëhen aktive.
  • £ 30 bast të madh ju jep 5 vishet ku një ulje egër zgjeruar bën të lëkundet Mighty bëhen simbole gjallë dhe me vlerë të ulët janë hequr nga rrotullat.
  • £ 50 bast të madh ju jep 5 vishet ku një ulje egër zgjeruar bën të lëkundet Mighty bëhen simbole gjallë dhe me vlerë të ulët janë hequr nga rrotullat. Gjithashtu, ajo qëndron e bllokuar deri sa të merrni një kombinim fitues.

përmbledhje

ajo është bërë tastefully dhe përfitimeve nga zgjerimi, si dhe Wilds ngjitet zgjeruar, rrotullime falas së bashku me regjimin opsional Big Bet.