Aloha

A nuk është Hawaii destinacion i përsosur pushime? Të marrë të gatshme atëherë, sepse Aloha do të ju merr në vendin më madhështore në tokë - Hawaii! Ju do të shihni të gjitha elementet të spikatur të parajsës së tokës në këtë vend i caktuar - ngjyra, vibe, dhe fruta tropikale! Merrni një udhëtim në SHBA-së 50th shtetërore dhe le veten të lirshme në bukurinë. Vjen së bashku shumë karakteristika bonus që janë të reja, dhe kur një vend i caktuar është nga NetEnt, ajo duhet të jetë super i këndshëm!

Përvoja Hawaii me Aloha në Slot Casino Fruity!

NetEnt është i njohur për unike e tyre, dhe me Aloha ata të provuar atë përsëri se nuk ka fund për risi në lojëra elektronike. Unike game-play i këtij slot videove nuk ka paguar linja të veçanta, por eshte nje 6 reels dhe 5 rreshtave të setup. Ka karakteristika të reja për të parë përpara për të, veçanërisht Cluster Pays. Simbolet janë ato tipike Havai të cilat janë të coconuts, pineapples, seashells, lule të gjallë të egra, dhe maska ​​speciale Tiki që përbëjnë për simbolet më të lartë që paguajnë. Të tjerët janë simbole të egra dhe simbolet pa tjerr.

Simbolet e zëvendësimit: Këto simbole mund të shfaqen kudo në rrotullat, nuk ka reels vendosur për ta këtu. Dhe kur ata e bëjnë, ato e transformojnë veten në atë simbol të tyre ngjitur. Kjo justifikon faktin se ata janë simbolet pazakontë me një pikëpyetje gdhendur në dru. Por ata me siguri të krijuar mundësinë e një fitore të madhe. Dhe në grupet e vetme e rastit, kur vetëm simbolet zëvendësimit janë të pranishëm në rrotullat, ata e marrin formën e simboleve të vlerave më të larta. Të vetmet simbole këto nuk mund të marrë një formë të janë falas simbolet tjerr.

Sticky Win ri-rrotullime: Kurdo që të keni tokë në një fitore grumbull, fitorja ngjitet ri-rrotullime funksion merr aktivizohet. Kjo është e mundur vetëm për të shkaktuar këtë funksion në lojë bazë, dhe jo në rrotullime falas. Gjatë funksion, simbolet që formuan kombinim fitues të bëhet ngjitet dhe të tjerët ri-tjerr. Nëse grup ngjitet merr më me ri-rrotullim, simbolet e reja të bashkohet me grupin ngjitet e simboleve dhe të qëndrojnë të vënë, ndërsa të tjerët tjerr përsëri. Kjo vazhdon derisa të viles së madhësisë ndaluar rritjen ose të gjithë ekran është e plotë.

rrotullime falas: Një lojë slot është i paplotë pa disa rrotullime falas grusht. Aloha ka disa rrotullime falas për të ofruar edhe këtu! me 3 te 6 simbolet pa tjerr, ju mund të merrni 9 te 12 rrotullime falas, të cilat gjithashtu mund të ri-shkaktuar! Plus ka më shumë për të! Gjatë rrotullime falas, një rënie tipar Symbol është aktivizuar edhe. Në këtë funksion, simbolet më të ulët paguajnë bie nga rrotullat bërë hapësirë ​​për simbolet më të mira, e cila mund ose nuk mund të jetë i lartë që paguajnë simbolet Tiki!

Aloha është një nga krijimet më të mira dhe inovative të NetEnt, dhe të dashuruar slot thjesht nuk mund të përballojë të humbasë këtë një!