krimba

Kthehu mbrapa
krimba

Loja shumë të dashur klip pas shumë pasojat tani është konvertuar në një slot videove nga Gaming Blue Print dhe kjo është e njohur si Worms. kjo Casino Mbani Çfarë ju fitoni slot comes with three different bonus rounds and all of them carry huge win potential.

Rreth zhvilluesi i Worms

Në të fundit 50 vjet, Blue Gaming Print ka zhvilluar lojëra të ndryshme kreative për të dyja offline dhe online kazinove. Lojrat e zhvilluar nga kompania kanë gameplay mprehtë dhe argëtues. The Casino Mbani Çfarë ju fitoni slot është një tjetër slot kënaqshme të zhvilluara nga ana e tyre.

Rreth lojë

Ky pesë reels me pesëdhjetë slot paylines është një Casino Mbani Çfarë ju fitoni lojëra elektronike. Lojë video të njëjtin titull ishte një hit i madh me lojtarë në 90-së. Të njëjtat worms qitjes granatë ushtarake janë përsëriti në versionin lojëra elektronike nga Blue Print në bashkëpunim me krijuesit origjinale. Shuma bast varion nga 50p për shëtitje në £ 100 në rrotullim. kjo Casino Mbani Çfarë ju fitoni slot ruan ndjehen dhe karakterin e lojës origjinale. Simbolet janë personazhet nga versioni origjinal përveç ikonave kartave të pakta poker.

Bonusi tiparet e këtij vend i caktuar janë:

  1. Worm Bonus- Kjo është e rrumbullakët multi-nivel që mund të iniciohet nga ulje tri arkë shpërndan bonus në tri rrotullat e mesme. Pas gjetjes qasje në bonusit raundin e ju duhet të marr një arkë bonus që unlocks një nga tre karakteristika.
  • Arkë arratisjes Bonus- Zbulimin Angry Scot do të ju lejojnë të hyjë në këtë lojë ku ju duhet të marr arka për të zbuluar një sasi të holla, kit mjekësor, ose një armë. Shëndeti i mjerë juaj është reduktuar me një armë, ndërsa kit mjekësore përmirëson atë.
  • Space Trail Bonus- Rra Space bën të hyjë në këtë lojë, ku ju të zgjidhni një Toolbox me qëllim për të avancuar në gjurmët hapësirë. Teleport dërgon rra tuaj në një pozitë më të lartë në gjurmët. Por armët sulmojnë krimbin dhe në qoftë se ajo është goditur, atëherë raundi i përfundon atje.
  • Pa pagesë Bonus Vishet Battle- Zbulojë Drill Rreshter rra për të zhbllokuar këtë lojë. Beteja Worms do të shfaqet në rrotullën qendror me rezultate të ndryshme. Shëndeti juaj është reduktuar nga Pirate rra ndërsa Medi-rra përmirëson atë. Nuk ka asnjë kufizim për rrotullime falas këtu, por ata përfundojnë kur shëndetin tuaj arrin zero.

përmbledhje

kjo Casino Mbani Çfarë ju fitoni slots është një lojë e madhe me raunde fitimprurës bonus. Slot duket e madhe duke ruajtur bukuri e lojës popullore videove nga 90-.