shkop polici 6 në 1

Kthehu mbrapa
shkop polici 6 në 1

Blackjack është një lojë më të madhe kazino strategjik me teknika të ndryshme të basteve që ju mund të aplikoni për të provoni fatin tuaj me. Ju me siguri do të dinë përfitimet e basteve anësore në disa lojëra Blackjack seri, por kjo shkop polici 6 në 1 rreh të gjithë ata me gjashtë opsione të ndryshme side bast në çdo dorë, që e bën atë 18 Bastet anësore së bashku me tre baste kryesore. i përgjithshëm, atje jane 21 baste të ndryshme që ju mund të vendosni në një të shkojnë duke e bërë këtë mirë Blackjack Online game ndonjëherë. Me kaq shumë mundësi, ju jeni të sigurt për të fituar të paktën një bast çdo lojë dhe shanset për të fituar baste të shumta janë më të fortë në këtë lojë.

Zbuloni gamën tonë awesome e lojëra elektronike Classic!

Rreth zhvilluesi:

 

Zhvilluesi i shkop polici 6 në 1 është Felt, një kompani të lojrave që ka zotëruar artin e krijimit mirë Blackjack Online lojëra në variante të ndryshme dhe veçoritë. Ata kanë shumë të tjera lojra vlerësuar me çmime për kredi e tyre që kanë bërë ata një nga më të lartë zhvilluesit e lojë kazino në botë.

Për lojë

 

Duke qenë mirë Blackjack Online lojë ju merrni për të fituar mënyra të shumta të ndryshme dhe së bashku me rregullat standarde të Blackjack klasik, që ju të merrni për të vënë baste tuaj në gjashtë lojra të ndryshme anë bast. Specialiteti i kësaj loje është që ju të merrni për të fituar më shumë para në lojërat anën e basteve se sa Blackjack kryesore. Bastet anësore në këtë lojë janë Çiftet Perfect, 21+3, Zonja Lucky, Përshtaten 'Em Up, Lucky Lucky dhe Buster Blackjack. Paketa më e lartë e të gjitha është Blackjack Buster ku ju mund të fitojë 2000 herë shuma e juaj bast kur tregtari merr një bust me 8 ose më shumë kartat e tërhequr dhe ju keni një Blackjack.

 

  1. Çiftet Perfect: Kjo është lojë side bast ku ju fitoni kur ju merrni dy kartat e para me vlerë të njëjtë nominale. Ti fitove 25-1 kur ju merrni dy karta me të njëjtin numër dhe simbol, 12-1 për të njëjtën ngjyrë dhe 6-1 për ndonjë ngjyrë ose simbol, por vlera e njëjtë.

 

  1. 21+3: Këtu ju fitoni kur dy kartat e para trajtohen me ty plus fytyrë-up kartë tregtari të bëjë një dorë poker. Ju mund të fitojë 100-1 kur ju merrni udhëtime të përshtatshme të cilat janë aksioneve më të lartë të këtij basti.

 

  1. Zonja Lucky: Ju fitoni në këtë bast kur të tua të dy kartat e para të 20 pikë ose kur ju merrni të paktën një mbretëreshë. Mbretëresha e zemrave palë mund të fitojë 100-1.

 

  1. Lucky Lucky: Në këtë mirë Blackjack Online lojë ju merrni për të fituar këtë bast anësor, kur e tu dy kartat e para plus kartën e lartë tregtari shtuar së bashku bën të 19, 20 ose 21 pike.

 

  • Përshtaten 'Em Up: Ju do të fitojë këtë bast kur dy kartat e parë që ju të merrni është i njëjtë padi me të larta të qenies dy aces.

 

  1. Buster Blackjack: Ju fitoni këtu, kur tregtarët të merrni shkatërruar dhe shuma varet nga një numër të kartave tregtari ka tërhequr në atë fazë.

playnowbutton

përmbledhje: Kjo është mirë Blackjack Online me një numër të madh të opsioneve dhe mundësive për të fituar shumë baste. E vetmja lojë që ofron garantuar fiton çdo raund me disa ose të holla të mëdha.