Weekend Promo

Kthehu mbrapa
Weekend Promo

Fundjavë tani do të jetë i tmerrshëm dhe pa stres. Nëse edhe ju doni të bëni fundjavat tuaja ashtu si që bashkohet me Slot Casino Fruity si ata nxorën jashtë tyre Weekend Promo për muajin gusht. Ata janë duke ofruar shpërblime të ndryshme të holla për anëtarët e tyre të cilat janë si më poshtë:

 • Depozitojë £ 20 që të ketë një bonus prej £ 10.
 • Depozitë midis 21 £ & £ 50 të ketë 75% bonus të holla e deri në 37.50 £.
 • Depozitojë £ 51 ose më lart për të marrë 100% bonus të holla e deri në 150 £.

Por bëni këtë para 27 ose në ndonjë fundjavë të gushtit të datës 4-6, 11th-13, 18th-20 dhe të 25-27 në dobi ofertën.

Kushtet & Kushtet:

Sound Juicy drejta? por ka disa gjëra që ju vetëm duhet të dini në lidhje me këtë Weekend Promo duke e përdorur atë:

  • Promo është aktive vetëm në fundjavë nga 11:01 te 23.59 BTS.
  • Vlefshme në depozitën e parë të bërë në atë ditë.
  • 30x të shumës wagering është e nevojshme për të kthyer ndonjë fitimet në para të gatshme.
  • Weekend Promo është në dispozicion vetëm në lojëra elektronike zgjedhura.
  • Vetëm shuma 4x bonus mund të konvertohet në para të gatshme.
  • Wagers bëra në Free Games nuk do të llogaritet në bazë të këtij Promo.
  • Vetëm lojëra të vërtetë të parave do të numërohen.
 • Mosha minimale është 18.

Pjesa tjetër e shumës do të jetë Wired brenda 3 ditë direkt në llogarinë tuaj.

Lexoni Termat dhe Kushtet Full për Weekend Promo