BONUS vishet enjten

Kthehu mbrapa
BONUS vishet enjten

Çdo të enjte në gusht, se është koha që të ketë pak argëtim të mirë në Slot Fruity. Nëse ju jeni një dashnor i vdekur apo i gjallë lojë slot, ajo merr edhe më të mirë. Kjo është kështu për shkak se tani ju mund të gëzojnë deri në 40 rrotullime falas në këtë lojë slot në Slot Casino Fruity. si? Lexo më të dini detajet.

Për dobi këtë ofertë, ju duhet të depozitojë £ 10 ose më lart. Deri në një depozitë prej £ 19, ju merrni për të fituar 20 rrotullime bonus dhe në një depozitë prej £ 20 ose më lart, ju i keni fituar 40 rrotullime falas. Të gjithë ju duhet të bëni është të fillojë lojën Dead or Alive slot për të aktivizuar këto rrotullime.

Por, para se availing këtë promovim, mos harroni se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në një kohë. Pra, nëse ju keni ndonjë bonuse të tjera, Ju lutemi të siguruar që të përdorin ato para se të marrë pjesë në këtë një të tillë. mbaj mend, që fitimet e bëra nga këto rrotullime falas nuk mund të tërhiqet përpara se përmbushja e kërkesave wagering. Ju lutemi të kalojnë disa kohë për të lexuar termat dhe kushtet e hollësishme para se të vendosin. Gjithashtu, fondet bonus duhet të përdoret brenda 28 ditëve nga data e dhënies. Pas kësaj periudhe, këto do të jetë një gabim dhe ju nuk mund t'i përdorë ato.

*Termat dhe Kushtet Bonus vishet enjten