Termat dhe Kushtet e 50% Win Boost

1.Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.

2.This bonus will be active between 2nd – 8th February 2017 GMT.

3.GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë

4.Vetëm Fitimi dhe Humbja (P&L) on selected slot games, mbinjeri, Batman, Justice League and The Green Lantern between 00:00 & 23:59 (GMT) on the day of the promotion will count towards qualification for the Boost.

5.Të rritur do të jepen në bazë të fitimit neto (fitimet para reale) on selected slots. Në rast se net juaj P&L ka përllogaritur një minimum prej £ 10 në fitimet, ju do të merrni një nxitje të llogaritet në 50% of your gross P&L.

6.In order to be eligible for the Win Boost, players must have made a minimum deposit of £10 on the day of the promotion and wagered on Superman, Batman, Justice League and The Green Lantern.

7.Maximum total win boost amount is £50 in bonus funds.

8.Standard bonus wagering requirements of 30x the bonus amount apply before bonuses or any capped winnings can be withdrawn.

9.Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

10.Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.

11.Wagers në shkop polici dhe ruletë nuk kontribuojnë në reduktimin e kërkesës wagering e bilanceve bonus.

12.Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.

13.Bonuses can take up to 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.

14.Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.

15.Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni te “llogaria ime” Seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus

16.Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

17.i përgjithshëm Termat dhe Kushtet zbatohen. Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.