Termat dhe Kushtet e Cash Drop 200 x £ 10 Theme Gypsy Hëna

1.Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.

2.200 prizes of £10 will be placed into the winning accounts at 12pm Thursday 16th February 2017 (BST) dhe do të shënojë fillimin e dhuroj.

3.GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë

4.Cash must be claimed by 12pm on Wednesday 22nd February 2017 (GMT) by redeeming all or some of the bonus credit.

5.If by 12pm Wednesday (GMT) 22nd, llogaritë e dhëna nuk kanë vënë bast në një lojë online, the casino has the right to withdraw and re-award the prize.

6.The prizes will be 200 batches of £10

7.Prize awarded in cash. This credit can be withdrawn straight away.

8.The promotion will cease at 12pm (GMT) on Wednesday 22nd February 2017

9.Cash prizes will be awarded across the Nektan network

10.Për t'u kualifikuar për hyrjen lojtar duhet të keni hyrë në llogarinë e tyre që nga 1 mars 2016.

11.The casino reserves the right to withhold any promotional payment if it believes that the promotion has been abused and/or where the terms of the offer are not fulfilled.

12.standard Termat dhe Kushtet zbatohen.

13.Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

14.Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.