Termat dhe Kushtet e martë Match

1.Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.

2.This promotion will be active on 7th, 14th, 21st, 28th February 2017 (GMT).

3.GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë

4.Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.

5.Një bonus i 50% of your first deposit up to a maximum of £50 will be added to your account.

6.Ky promovim do të jetë e vlefshme vetëm në depozitimin tuaj të parë të periudhës promovuese.

7.kredite bonus do të bëhen në llogarinë tuaj brenda 3 ditë pune nga fundi i nxitjen.

8.Standard wagering requirements of 30x the bonus amount apply before the bonus or any capped winnings can be withdrawn.

9.Fondet Bonus fituara nga ky promovim, can only be used to play on our standard slot games.

10.Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.

11.Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

12.Vetëm wagers bëra në lojëra të vërtetë të parave do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering. Wagers bëra në Luaj për lojra falas nuk do të llogariten drejt kërkesave wagering.

13.Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.

14.Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë. Ju lutem shkoni tek “historia ime llogari” Seksioni për të shqyrtuar të gjithë në pritje radhë tuaj bonus.

15.Termave dhe kushteve standarde zbatohen.

16.Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

17.Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.

18.standard Kushtet & Kushtet zbatohen.

19.Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.