Termat dhe Kushtet e Wish mbi një Match

1.Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.

2.This bonus will be active each weekend in April 7th – 9th, 14th – 16th, 21st – 23rd, 28th – 30Prill 2017 GMT.

3.GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë

4.Deposit a minimum of £10 to get a 100% deposit bonus match up to £100

5.This bonus will be active on your first deposit in each promotional period only.

6.This promotion can only be activated once per weekend in each promotional period.

7.kredite bonus do të bëhen në llogarinë tuaj brenda 3 ditë pune nga fundi i nxitjen.

8.Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet.

9.Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.

10.Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.

11.Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

12.Vetëm wagers bëra në lojëra të vërtetë të parave do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering. Wagers bëra në Luaj për lojra falas nuk do të llogariten drejt kërkesave wagering.

13.Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.

14.kreditë bonus janë të përjashtuar dhe në gjendje që do të përdoret në lojërat e mëposhtme: Aliens, Dracula, Guns 'N’ faqekuq, Jimi Hendrix, Parku Jugor, South Park Reel Chaos, Fortune Divine, Njeriu i padukshëm, Cleopatra, Siberian Storm Megajackpot, Isle O’Plenty, Wolf Run, Star Lanterns, Gong Xi Fa Cai, më shumë Monkeys, Genie Jackpots, Winstar, Justice League, ordinancë, mbinjeri, Flash, Lantern green, Një Mbrëmje me Holly Madison, psikopat, James Dean, Pig Wizard, Thunderstruck II and Avalon.

15.Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë. Ju lutem shkoni tek “profil” Seksioni për të shqyrtuar të gjithë në pritje radhë tuaj bonus.

16.standard Termat dhe Kushtet zbatohen.

17.Menaxhimi i rezervon të drejtën të refuzojë ndonjë pagesë promovues nëse beson se promovimi ka qenë të abuzuar dhe / ose kur kushtet e ofertës nuk janë plotësuar.

18.Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.

19.Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.