aksi Bank

Uih deui
aksi Bank

Barcrest sacara aksi Bank slot nyaeta saréat lengkep pikeun maranéhanana, anu hayang grafik kualitas jeung fitur bonus luar biasa dina 5×3 reel slot game jeung 20 betlines. aksi Bank slot anu famed keur tema heubeul-sakola retro jeung impressive simbol anak. Anjeun tiasa nempo kolong bank dipaké dina backdrop nu. Ieu téh kolong anjeun kudu megatkeun ka meunang jackpot mega. Teu nu metot?

Grafik jeung lambang:

Sadaya kiridit nyieun aksi Bank jadi populer di kalangan video slot pamaén mana ka grafik kaulinan ieu. Anjeun ampir balik dina jangka waktu tur tingal hiji mesin slot baheula kolot. Barcrest usaha nyampur gaya tema heubeul jeung fitur slot video modern nyieun slot game sampurna jeung hasil. Lambang utama dina game ieu crosses, noughts, beureum gedé 7, BAR, Joker jeung Golden Kolong. joker The muterkeun salaku liar jeung Golden Kolong nyaéta lambang paburencay.

spins Free:

Sagampil nu mana wae game slot séjén lambang paburencay téh hayang Anjeun kudu gun pikeun, upami Anjeun hoyong earn spins bébas. Ngomong-ngomong, earning spins bébas dina Aksi Bank Kasino liang is quite different from other mobile slots. Kahiji anjeun kudu darat lima scatters mana waé dina roda spinning terus game nanyakeun Anjeun pikeun muka nu mana wae nu kolong emas. Anjeun meunangkeun jumlah bébas spins anjeun geus earned ku cara muka kolong nu.

fitur bonus:

Beureum gedé 7 nyaéta lambang hargana pangluhurna di game ieu. Badarat tilu atawa leuwih 7s bisa mantuan anjeun unggul hiji hadiah pisan gedé dina kaulinan ieu. Anjeun bisa nyieun leuwih rewarding kombinasi ku 7s badarat jeung wilds. Sarupa, anjeun meunang leuwih hadiah lamun darat nilai luhur Mayar simbol babarengan jeung wilds.

Aya kejutan di game ieu pikeun anjeun. Anjeun bisa jadi mikir nu noughts aya simbol gunana, tapi maranéhanana bisa ngahurungkeun kana vaults emas jeung nawarkeun anjeun leuwih perks ti anjeun expecting sanggeus unggal spin.

Big Bank buleud:

Puter Big Bank buleud di aksi Bank mungkin lamun meunang 25 spins bébas. Ieu téh hiji buleud picking nu Anjeun kudu nyokot tilu simbol sarua jeung ganjaran game Anjeun sareng 500x tina total staked jumlah.

vonis The:

Kalawan RTP tina 95.16%, game ieu mangrupa salah kasampak maju ka. Nu bonus bank gedé nyaéta sorot konci kaulinan sarta ngarupakeun miang pikaresepeun ti fitur biasa. Jeung bet minimum salaku low salaku 20p pamaén teu boga loba leungit. A kudu nyoba keur sakabeh pencinta téma Palasik!