Ted

Uih deui
Ted

Anjeun bisa jadi wawuh jeung Ted ti 2012 Pilem komedi ti ngaran anu sarua jeung manehna babarengan jeung elemen séjén tina pilem geus diideuan ieu Mayar ku Phone Bill liang.

Ngeunaan pamekar ti Ted

Blueprint geus ngembangkeun ieu Mayar ku Phone Bill liang. Pausahaan ieu dipikawanoh pikeun nyieun rupa themed mesin slot unik pikeun dumasar tanah-na online casinos.

Ngeunaan Game

ieu Mayar ku Phone Bill liang dimaénkeun kalawan lima reels, opat jajar jeung 20 paylines tetep. Hiji pihak anu nyokot tempat di backdrop bari karakter kalungguhan saré dina sofa di kalangan kaléng bir kosong. Lambang dina reels anu Lori, Swan, botol bir, tong jeung logo kaulinan sacara sajaba ti maén kartu.

Rupa-rupa fitur ieu Mayar ku Phone Bill liang anu:

  • Guntur buddies Bonus- Ieu diprakarsai ku sia 3 atawa ikon bonus langkung. Anjeun spin a kabayang Simpenan nangtukeun mana Fitur anjeun dileler.
  1. Bar ngorondang Bonus- Kaulinan dewan ieu ngidinan Anjeun pikeun ngumpulkeun multipliers, hadiah tambahan sarta Éntri potensial pikeun Big Duit Bonus.
  2. Flash Spins Free- fitur ieu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun dina anyar 5×4 Nyetél sahiji reels dimana anjeun meunang ganjaran tambahan, spins bébas, sarta ditambahkeun wilds.
  3. Super Kemranjén Free Spins- Lima spins bébas anu dileler dimana a sabuk supermarket conveyor kalawan ikon liar anu pindah di tukang.
  4. Kabayang tina Fartune- Anjeun nyokot hiji simbol aksara kalungguhan pikeun manggihan dorongan multiplier, arrow atanapi spin kabayang ka jigana meunangkeun Bonus Big Duit.
  5. Badag Bonus Duit- Méré Anjeun Éntri ka babak Bonus Big Duit dimana anjeun diganjar ku minimum salah multiplier badag dina total stake Anjeun.
  • Modifiers- Anjeunna bisa meunang nepi mangsa kaulinan biasa na dibere anjeun salah sahiji genep fitur.
  1. Laser Gun wilds- Anjeunna kahuruan hiji laser arah reels ngarobah simbol liar.
  2. bir tilas- Anjeunna sprays bir dina kombinasi win jeung nyiptakeun kombinasi win anyar.
  3. Psychedelic Super Spin- Anjeunna blows haseup jeung tong sarta nambihan seueur ikon tokoh utama nu transformasi pikeun nyieun lambang idéntik.
  4. Psychedelic Bonus naekeun – haseup nambihan lambang bonus tambahan pikeun ningkatkeun Chances anjeun triggering fitur utama.
  5. Psychedelic Spin kolosal- Sakali haseup geus diangkat, tilu reels ngagabungkeun nyieun reel kolosal tur masihan hiji ikon masif
  6. TV Jauh Lambang tilas- Anjeunna smashes tombol jauh sanggeus meunang ka dibere anjeun respin jeung pamadegan lambang tinggal di tempat.

singgetan

ieu Mayar ku Phone Bill slots ieu overflowing kalawan fitur bonus kalayan saloba 6 acak tur 5 utama bonus extras nu masihan anjeun hiji RTP ngeunaan 95.81%.