Lady Mesir

Uih deui
Lady Mesir

10 reels jeung 9 slot payline, Lady Mesir bakal ngajadikeun anjeun didatangan lahan kuna Mesir mana Cleopatra bikang pangkuatna dina kakuatan. nu bil ku mesin slot telepon cukup hiji game unconventional mana ciri Speed ​​Spin Reels Active.

Lotto Ball Bonus Nawarkeun di Pocket Fruity Kasino

Ngeunaan pamekar ti Lady Mesir

ieu bil ku mesin slot telepon ieu Powered by ilmiah Kaulinan. Pausahaan nyaéta pelopor di wewengkon industri lotre jeung kaulinan diatur. Kaulinan dikembangkeun ku aranjeunna aya eusi euyeub tur datangna kalawan téma metot sarta fitur.

Ngeunaan Game

nu bil ku mesin slot telepon hadir kalawan 10 reels na wungkul 9 paylines. Tilu reels mimitina disebut Speed ​​Spin Reels Active na ieu hijina reels on nu kaulinan dimaénkeun. Lamun anjeun boga spin unggul, lajeng reels ieu dipindahkeun ka tempat nuju katuhu. The reels bisa mindahkeun dugi ahir reels dugi anjeun meunang spins unggul. Kalawan reels ieu, anjeun tiasa nampi nepi ka 5x meunang multiplier. Anjeun tiasa spin nu reels ieu bil ku mesin slot telepon ti 35p mun £ 175 pikeun tiap adegan spin.The diatur kalawan piramida basking dina glow of a panonpoé netepkeun. The Cleopatra geulis teh karakter kalungguhan dieu. Sajaba ti dirina, lambang Mayar dina reels kaasup hiéroglif, dewa sato, jeung biasa liar sarta paburencay.

Fitur sejenna slot ieu ngawengku:

  1. dimekarkeun bayaran- Lamun Anjeun nampa hiji 3×3 block ikon atawa blok ukuranana sarua dua-tilu simbol ikon dicampur lajeng anjeun dibales benefit ieu. Mun anjeun bisa meunang block hiji dua-tilu luhur ikon nilai block simbol lajeng anjeun dibales 350x wager garis Anjeun. ikon nilai sedeng bakal ngabulkeun Anjeun 200x wager garis Anjeun. Ikon nilai handap ngabentuk simbol block bakal ngabulkeun Anjeun 50x wager garis Anjeun.
  2. Reel 10 ganjaran multiplier- reel nu 10 tiasa Award Anjeun 350 kali ka 1,000 kali multiplier acak. Di tengah reel nu 10, multiplier hiji ditingali tur anjeun dibales sami lamun boga spin suksés.
  3. bébas Kaulinan- 3, 4 jeung 5 ikon paburencay triggering fitur ieu bakal meunang maneh 8 spins bébas, 12 spins bébas sapanjang kalawan 10x multiplier, jeung 16 spins bébas sapanjang kalawan 25x multiplier mungguh.

Play Ayeuna

singgetan

ieu bil ku mesin slot telepon jalan kalawan pangaturan inovatif tapi masih tetep kaulinan anu cukup basajan maén.