Ivanhoe

Uih deui
Ivanhoe

Mun anjeun eyeing pikeun sababaraha bucks anca, liang kasino buah mibanda hal sampurna pikeun anjeun! Produksi Elk populér Ieu mawa anjeun deui poé retro ku amalgamation sampurna fitur inovatif, mesin slot trendi, sarta plush titik matrix. Eta ngidinan Anjeun maénkeun spins kalawan betah di 5 tingkat misah meunang sababaraha jumlahna lucrative.

playnowbutton

 

Ngeunaan pamekar ti Ivanhoe

Elk Studios dimekarkeun endah liang kasino Fruity kalayan kaayaan anu model seni tur algoritma keur permukaan animasi endah. Diideuan ku novél ku Sir Walter Scott, studio geus datang nepi ka kaulinan ieu gaduh touch retro. pamekar nu dipikanyaho pikeun nyieun karakter nu meriah ngaliwatan inovasi maranéhna.

Ngeunaan Game

Eta nawarkeun maneh hiji pangalaman kaulinan sampurna katut winnings kelas luhur. Ieu salah sahiji puncak liang kasino buah mibanda fitur kawas:

  • Stake-The game is powered by 3 reels gandeng ku 17 garis bayar. Anjeun tiasa maénkeun éta mimitian ti 20p per spin nepi ka £ 100 peuntas sejen kawas laptop, smartphone, sarta PCS.
  • Symbols – The fruit casino slots are based on the comeback of the King as Ivanhoe gelut jeung Richard keur meunang anjeunna deui tahta. Slot boga lambang kawas watermelons, cherries, crowns, lemons, 7s bulao, 7s beureum, bar, umbul bodas tur beureum populér pikeun meunangkeun Anjeun ngaliwatan fitur game bonus pikaresepeun.
  • Bonus levels – It has got 5 béda tingkat bonus nu bisa ditempo dina tampilan ti titik matrix. Ieu nyarupaan mesin pinball umum gaya retro. Anjeun tiasa meunang fitur bonus ngan lamun bisa meunangkeun simbol bonus on unggal 3 reels. Sanggeus unggul susunan koin, anjeun tiasa gear nepi ka tingkat luhur tantangan jeung rising multipliers. Kalawan spins bébas tambahan, anjeun tiasa nangkep balik tahta pikeun Richard meunang balik makuta.
  • Free spins -This liang kasino buah Kaulinan méré Anjeun spins bébas kalawan makuta lakonan sakumaha liar nu substitutes sadayana ikon lianna, iwal paburencay ka. Bari di hareup 2 tingkat, Anjeun diharepkeun meunang sahanteuna 25 kali naon stake anjeun. Di hareup 2 tingkat, anjeun ngagaduhan meunang 200 kali. Di tingkat pamungkas, Anjeun tiasa kantong 3000 kali.
  • Multipliers-It helps you with multipliers starting at 2x and adding up by 1 dina unggal tingkat. Anjeun tiasa ngahontal hiji maksimum 6x di tingkat concluding.

ulin

singgetan

Ieu salah sahiji populér liang kasino buah kalawan RTP tina 96.3% sarta nyaéta unik kalayan varian tinggi mere Anjeun kasempetan meunang ampir 500 kali stake awal Anjeun.