Stax tunai

Uih deui
Stax tunai

Stax tunai mangrupa kaulinan pisan lugas nu sakumaha entertaining pikeun pamaén sakumaha anu kasebut basajan maén. midangkeun éta ogé pohara basajan tanpa fitur boros nu bisa ditingkatkeun salajengna ku triggering hiji fitur tambahan pilihan. Kaulinan bisa dicoo sarta dinikmati dina Buah Kasino Loka.

Ngeunaan pamekar ti Cash Stax

A panyipta ngarah sarta pamekar dina lotre internasional jeung industri kaulinan dilisensikeun, ilmiah Kaulinan, geus ngembangkeun loba kualitas punjul kaulinan kasino online. Kaulinan ieu dikembangkeun ku parusahaan jeung sadia pikeun maén di Buah Kasino Loka.

Ngeunaan Game

Midangkeun game is geulis uncomplicated sarta ngalibatkeun 5 reels jeung 10 paylines di awal. Layar kaulinan anu cukup basajan tapi midangkeun meunang seru nalika reels mimiti spin. Kisaran keur kieu Buah Kasino Loka kaulinan anu 0.10 ka 400 sks per spin. Nalika bet geus 2 sks, 20 paylines jadi aktif dina wayah éta. The reels boga tanda X ngan badag, ikon bar jeung tujuh salaku lambang dasar dina ieu Buah Kasino Loka game.

Fitur sejenna ieu Buah Kasino Loka slot anu:

  1. jarah- Joker mangrupa simbol liar tina kaulinan ieu nu substitutes pikeun sakabéh simbol lianna kaasup lambang bunderan bonus emas pikeun nyieun Chances langkung unggul.
  2. Badag Ujang Kaulinan- Ieu mangrupa fitur pilihan nu bisa micu acak ku anjeun. Pamaén lima spins dina fitur ieu nu boga 30 paylines on nu tiasa nampi payout nu. Ieu ngaronjatkeun Chances unggul Anjeun tremendously. Aya ogé kamungkinan ngaktipkeun fitur Free Spins salila fitur bonus ieu.
  3. Spins Free- Badarat lambang bunderan bonus emas dina lima reels salila spin sarua micu fitur ieu. Aya liang kosong dina luhureun unggal reels. Unggal waktos Anjeun darat paburencay a, slot kosong dina luhureun reel nu nampa jumlah anu sarua tina scatters. Jumlah scatters anjeun gaduh dina sakabéh liang maranéhanana baris nangtukeun jumlah spins bébas anjeun meunang. Naon ikon paburencay tambahan badarat dina reels nalika fitur nu keur diputer bakal ngabulkeun anjeun hiji spin tambahan bébas. A sababaraha scatters ogé bisa meunang nu hiji lima kali multiplier.

singgetan

Stax tunai sampurna pikeun pamaén serius anu nyaman jeung aturan gampang, sababaraha rounds bonus sarta midangkeun basajan tapi hoyong kaulinan anu boga poténsi unggul hébat.