cacing

Uih deui
cacing

Kaulinan video loba-dipikacinta sanggeus loba sequels geus ayeuna geus dirobah jadi hiji slot video ku Blue Print kaulinan sarta eta katelah Cacing. ieu Kasino Simpen Naon Anjeun Win slot comes with three different bonus rounds and all of them carry huge win potential.

Ngeunaan pamekar ti Cacing

Dina panungtungan 50 taun, Bulao Print kaulinan geus ngembangkeun rupa kaulinan kreatif pikeun duanana offline na online casinos. Kaulinan dikembangkeun ku pausahaan kudu midangkeun witty na entertaining. nu Kasino Simpen Naon Anjeun Win slot aya slot nikmat sejen dikembangkeun ku aranjeunna.

Ngeunaan Game

Ieu lima reels kalawan lima puluh slot paylines mangrupakeun Kasino Simpen Naon Anjeun Win liang. Kaulinan video nu judulna sarua ieu hit masif kalawan pamaén dina 90 urang. Cacing sarua firing granat militér anu reprized dina versi liang ku Blue Print kolaborasi jeung Birokrat aslina. Jumlah alungan Bulan ti 50p per spin kana £ 100 per spin. ieu Kasino Simpen Naon Anjeun Win slot nahan nu ngarasakeun jeung karakter kaulinan aslina. Lambang nu karakter ti versi aslina sajaba ti ikon kartu sababaraha poker.

Fitur bonus of slot ieu téh:

  1. kunang Bonus- Ieu multi-tingkat babak nu bisa diprakarsai ku badarat tilu scatters bonus crate on tilu reels tengah. Sanggeus meunang aksés ka bonus babak maneh kudu nyokot hiji crate bonus nu unlocks salah sahiji tilu fitur.
  • Crate kabur Bonus- Ngalaan pikiran Birds Scot bakal ngantep anjeun ngasupkeun pertandingan kieu dimana anjeun kudu nyokot crates pikeun manggihan jumlah tunai, kit médis, atawa pakarang. Kaséhatan cacing Anjeun diréduksi ku pakarang sedengkeun kit médis ngaronjatkeun deui.
  • Spasi Trail Bonus- Spasi cacing ngajadikeun anjeun ngasupkeun pertandingan kieu dimana anjeun milih musieum mangrupa dimaksudkeun pikeun maju dina jalan satapak spasi. Teleport ngirimkeun cacing anjeun ka posisi luhur dina jalan satapak. Tapi pakarang nyerang cacing jeung lamun pencét lajeng babak ka rengse aya.
  • Bébas Spins Battle Bonus- Nembongkeun ka cacing bor Sersan mun muka konci kaulinan ieu. Patempuran Cacing bakal muncul dina reel sentral kalawan hasil béda. kaséhatan Anjeun diréduksi ku cacing bajak sedengkeun Medi-kunang ngaronjatkeun deui. Aya wates ka spins bébas di dieu tapi aranjeunna mungkas nalika kaséhatan Anjeun ngahontal enol.

singgetan

ieu Kasino Simpen Naon Anjeun Win liang mangrupa kaulinan hébat sareng rounds bonus lucrative. slot Sigana hébat bari ngajaga pesona sahiji kaulinan video populér ti 90 urang.