Cleopatra Plus

Uih deui
Cleopatra Plus

Minuhan ratu Mesir pamungkas dina kaulinan ieu sajarah Cleopatra Plus jeung ngarambat mesin waktu pikeun ngahontal Mesir kuna. Cleopatra Plus nyaéta bagian ti runtuyan slot Cleopatra dirarancang sarta dimekarkeun ku pamekar ti kaulinan Technology International dumasar di London. Kaulinan nawarkeun loba pilihan captivating earning ka pamaén sahingga IGT ieu earning badag kaluar ti séri ieu liang.


Cleopatra Plus

Ngeunaan developer nu

IGT ieu kantor pusatna di London jeung kantor utama taun Providence, Las Vegas nu mangrupakeun hub kaulinan, jeung Roma. Organisasi ieu ngoperasikeun di leuwih ti 100 nagara sakuliah dunya jeung owing ka economies skala jeung kaayaanana dana di leungeun, geus loba pilihan bonus nawarkeun ka pamaén dina kaulinan dijieun ku maranehna. pausahaan ieu ngahasilkeun rupa-rupa wangun téknologi kaulinan babarengan jeung kaulinan slot pikeun casinos online jeung offline.

Ngeunaan Game

Cleopatra Plus geus 5 reels jeung 40 paylines nu ditawarkeun ka pamaén. Aya loba pilihan payout dina bentuk fitur bonus dina kaulinan ieu.

Cleopatra Plus

  • Feature Level Nepi- Ieu ngidinan pamaén earn nurutkeun kualitas sarta lilana kaulinan manéhna muterkeun, nu ngidinan manéhna muka konci tingkat luhur.
  • bonus Map- Méré pamaén hiji peta guiding nu dipaké nalika bonus Cleopatra diaktipkeun. Ieu oge mere spins bébas.
  • Free spins Bonus- méré 5 spins bébas jeung 1x multiplier
  • Cleopatra Bonus- Kalayan bantuan peta bonus, Anjeun bisa meunang nepi ka 30 tambahan spins bébas nepi ka 5x multiplier atawa 10 super spins jeung 50x multiplier. Tapi eta sadayana gumantung kana tingkat anjeun geus teu dikonci.
  • Cleopatra, keur nu tumpuk liar liar jeung, Pangleler hadiah pangluhurna game lamun anjeun bisa meunangkeun 5 di antarana babarengan dina payline nu. wilds The tumpuk ngaronjatkeun Chances tina meunang salajengna. nu 2 wilds méré multiplier 2x basa aranjeunna keur tumpuk.
  • game ngabogaan mulang ka persentase pamuter tina 95% nu cukup santun.


Cleopatra Plus

putusan

Konci pikeun muter jeung earning payouts badag kaluar Cleopatra Plus nyaéta pikeun muterkeunana beuki kanggo Anjeun pikeun jelas ngarti aturan. game geus junun grab perhatian pamaén sakuliah komo jeung kualitas grafis low oge sanajan kanyataan simbol teu fancy jeung kreatif pikeun nyaritakeun tema Mesir kuna.