liar Kahirupan

Uih deui
liar Kahirupan

liar Kahirupan nyaeta duit nyata liang online dimekarkeun ku IGT (Téhnologi kaulinan internasional) nu ngaran populerna di dunya kaulinan kasino. Téma slot anu dumasar kana sipat geulis ti buana Afrika jeung sato hirup aya. Kasang tukang tina duit nyata liang online boga hiji leuweung Afrika handapeun Panonpoé Tilelep sareng glow jeruk caang stunning. soundtrack nyaeta pisan sarta ngabogaan rasa Afrika has kana eta nu cocog wanda game. The animasi anu hiji delight visual kayaning Singa jumping tur leuwih. Kaulinan pitur sababaraha fitur bonus seru mun grab perhatian Anjeun.

ulin

Lalampahan ka Wild Kahirupan

liar Kahirupan mangrupakeun slot video kalayan 5 reels jeung 3 barisan sarta dimaénkeun kalawan 10 paylines tetep. Lambang slot anu dirancang salaku gambar dicét sarta fitur rupa sato kapanggih di leuweung Afrika. Lambang hargana luhur diwangun ku hiji gajah, zebra a, jerapah a, a badak jeung macan a. nu simbol liar mangrupakeun singa nu mucunghul dina reels 2, 3 jeung 4 ngan. Liar bisa ngagantikeun keur simbol naon iwal paburencay ka. simbol paburencay teh peta buana Afrika . The low hargana lambang téh A, K, Q sarta J. Minimum jeung koin maksimum ukuranana 0.10 jeung 100 tuturutan.

Fitur kaulinan sareng Rounds Bonus

ieu duit nyata liang online can earn you some big rewards by offering special rewards like Spins Free jeung ngembangna wilds.

  • Bébas Spins - Hal ieu dipicu ku badarat 3 atanapi simbol paburencay deui mana dina reels salila game basa. turun nepi ka darat 3, 4 jeung 5 lambang paburencay baris nyadiakeun Anjeun 10, 15 jeung 20 bébas kaulinan mungguh. Sadaya ngéléhkeun bakal meunang dua kali jeung simbol liar dikonci (lamun aya) pikeun meunangkeun Anjeun earnings luhur.
  • Ngembangna wilds - Ieu aya mangsa game basa jeung diaktipkeun ku lalaki simbol liar dina reels. Liar on reel wae bakal dilegakeun nutupan éta sakabéh reel kalayan simbol liar ukur jeung ku kituna baris meunang nu ngéléhkeun badag.
  • Multiplier - lamun ngatur ka darat 5 atanapi simbol maung langkung, anjeun bakal meunang 125 × alungan awal Anjeun.

Manggihan Range Awesome urang klasik liang!

Pikiran final

liar Kahirupan nawarkeun hiji panganteur pisan lemes kalayan lokasi themed na Afrika dirojong ku animasi geulis tur soundtrack catchy. Fitur bonus Free Spins teh sorot duit nyata ieu liang online sarta ngabogaan poténsi hébat earn Anjeun ngéléhkeun badag. It has an RTP percentage of 95% nu cukup pikeun masihan slot ieu ditembak. Ieu duit nyata liang online nu pasti kedah nyobian.